Hva er Matspinn?

Matspinn er matbloggen min. Jeg elsker å lage mat, og jeg elsker å skrive. Men å skrive er forbundet med mange redsler. Så når jeg er for redd til å skrive på den store romanen, skriver jeg et blogginnlegg. 

Innimellom jobber jeg på Nøsterud gård hvor vi lager mat til brylluper, konfirmasjoner, fester og sammenkomster. Mange av oppskriftene vi bruker der, kommer også hit.

Jeg er ikke opptatt av å være gourmet eller spesialist. Jeg overlater til andre å bruke sous vide, lage heltstekt, fylt okse, eller annen, fryktelig tidkrevende, eller avansert, mat. Min greie er å lage mat som er enkel i en travel hverdag (hvis det ikke er til en helt spesiell anledning), som er sunn, eller i alle fall ikke farlig, og så har jeg lyst til å spise litt mindre kjøtt og mer mat som er snill mot jorda.

Innimellom er det fest, men jeg synes fortsatt det er moro å finne mat og oppskrifter som ikke tar altfor lang tid. Gjerne fra andre deler av verden, noen gang blandet med skandinaviske tradisjoner.

Jeg skulle ønske at matgigantene var like opptatt av kvalitet som av pris, og jeg ber om unnskyldning på vegne av alle voksne at vi ødelegger våre barns matfremtid ved å være så utrolig opptatt av billig mat. Rema 1000 er min lokale matbutikk, og jeg vet hvor mye tid spiller inn. Prioriter å dra en gang i måneden til innvandrersjappa eller den store matbutikken, så kan du lage masse spennende og rimelig mat allikevel.

Liker du noe av dette, så følg meg gjerne.

Heidi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s