6-8 personer (som del av et mezzebord)
Ingredienser
· 4 kyllingbryst
- 2 kopper naturell yoghurt
- 2 ts ground spisskummen
- 2 ts ground coriander
- 1 ts salt
- 1 ts gurkemeie
- 2 ts bukkehornfrø (kan droppes)
- 2 ts malt ingefær
- 2 ts løkpulver
- 1 ts malt nellik
- ¼ ts chilipulver
Bland alle ingrediensene til marinaden sammen. Hvis du ikke finner absolutt alle krydderne, bruk dem du har og finner.
Skjær hvert kyllingbryst i fem strimler, og legg dem i marinaden. Rør sammen, og la marinere i minst en time i kjøleskapet (lenger hvis mulig).
Ta kyllingen ut av kjøleskapet og tre kyllingstrimlene på grillspyd av tre.
Legges på stekebrett og stekes på 200 grader i ca 5-6 minutter (kan også grilles).
Serveres med tomat- og chilichutney, eller tomatsyltetøy. Hvis du vil, kan du bruke dette som en selvstendig rett, og for eksempel servere sammen med Tabouleh (bulgursalat).